Skip to Content
30°C verwacht bij de 20km door Brussel …., Spa levert 44.000 bijkomende flessen water

30°C verwacht bij de 20km door Brussel …., Spa levert 44.000 bijkomende flessen water

Water voor iedereen

Het Koninklijks meteorologisch instituut verwacht zondag 28 mei maxima tot 30°C. Verstikkende omstandigheden voor de 40.000 deelnemers aan de 20km door Brussel die zich voor, tijdens en na de loopwedstrijd voldoende zullen moeten hydrateren. Om deze reden heeft de historische partner Spa beslist zowat 44.000 bijkomende Spaflessen uit te delen om de moedige lopers van alle leeftijden optimaal te hydrateren.    

Dit jaar voorziet Spa 377.000 flesjes om aan de lopers uit te delen, zowat 44.000 meer dan gewoonlijk gezien het warm weer dat aangekondigd is.  Er zijn op het parcours 5 distributiepunten voorzien waar 33cl Spa Reine flesjes worden uitgedeeld en aan de aankomst krijgen de deelnemers een 75cl sportfles Spa Reine.

Zoals bij de voorgaande edities voorziet Spa 22 tempomakers die tijdens het parcours de lopers helpen om een specifieke tijd neer te zetten. Zij zijn zichtbaar dankzij vlaggen die de gewenste looptijd aanduiden.

Spa denkt ook aan de supporters die de deelnemers komen aanmoedigen. Het Belgische watermerk voorziet een uitdeling van « Spa Touch Of », het gearomatiseerd water zonder suiker dat een enorm succes kent. Kinderen krijgen bovendien ballonnen.  

Ook dit jaar levert Spa water aan het Rode Kruis.  

Kortom, een mooi familiaal event onder de zon…en veel water voor iedereen !

Over Spadel

De Groep Spadel

Spadel is een Europese onafhankelijke familiale groep die merken natuurlijk mineraalwater, bronwater en natuurlijke verfrissende dranken produceert en commercialiseert. Haar visie bestaat erin regionale leider te zijn in de markt van natuurlijke dranken. De kracht van haar merken berust, enerzijds, op hun regionale verankering en, anderzijds, op hun natuurlijkheid vermits ze samengesteld zijn uit natuurlijk water die ontspringen in bronnen die strikt worden beschermd.

Haar missie bestaat erin om altijd weer en op de meest natuurlijke wijze te voldoen aan de behoeften aan hydratering en het verlangen naar verfrissing van de consumenten, hun hele leven lang. De groep produceert:

  • Natuurlijk mineraalwater en bronwater
  • Natuurlijk gearomatiseerd water
  • Limonades met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De merken: SPA, BRU, DEVIN, WATTWILLER, CAROLA en BRECON CARREG

Spadel stelt 1287 personen te werk en beschikt over 6 productiesites in Europa :

  • Spa Monopole (Spa, België)
  • Bru-Chevron (Lorcé, België)
  • Les Grandes Sources de Wattwiller (Wattwiller, Frankrijk)
  • Les Eaux Minérales de Ribeauvillé (Ribeauvillé, Frankrijk)
  • Brecon (Trap, Wales)
  • Devin (Rhodope Mountains, Bulgarije)