Skip to Content

The Purest picture

SPA PRESENTEERT EEN UNIEK EXPERIMENT VOOR HUN NIEUWE CAMPAGNE: THE PUREST PICTURE. LIFE THROUGH A SPA LENS.

Een waterdruppel die in het unieke natuurgebied van onze Venen na jaren van natuurlijke zuivering wordt omgetoverd tot Spa, water in zijn meest pure vorm. Deze waterdruppel vormt de inspiratie voor de nieuwe campagne van het mineraalwatermerk. In een prachtige mini-documentaire neemt Spa de kijker mee naar het betoverende natuurgebied en experimenteert de bekende Nederlandse fotografe Robin de Puy met een nog nooit eerder vertoonde techniek: fotografie met een druppel Spa mineraalwater als lens, om het leven in zijn meest pure vorm weer te geven. De film vormt de basis van de nieuwe online campagne van Spa waarmee het merk zijn visie wil uitdragen. De campagne The Purest Picture. Life through a Spa lens. bestaat uit een video die vanaf 5 juni online, o.a. Youtube & Facebook, zal verschijnen.

PURE PORTRETTEN

Belgische gezichten Joya Kenens & Timothy Mudiayi werden door Fotografe Robin de Puy op deze bijzondere wijze geportretteerd en schitteren in de twee minuten durende mini-documentaire. De fotografe werd door Spa uitgedaagd als eerste te experimenteren met een unieke techniek: fotograferen door een zuivere druppel Spa, met als einduitkomst prachtige pure portretten van mensen die midden in het leven staan, waaronder Joya Kenens & Timothy Mudiayi.

STRALEN VAN GELUK

Timothy Mudiayi: “Mijn modellenwerk heeft ervoor gezorgd dat ik reeds met verschillende fotografen heb samengewerkt, alsook participeerde aan diverse creaties… Toch moet ik toegeven dat de techniek van fotografie die het Spa team succesvol liet ontwikkelen, een techniek is die ik nog nooit eerder gezien had. Een memorabele ervaring!” Ook Joya Kenens spreekt vol lof over het experiment: “Van zodra ik hoorde om welke nieuwe unieke techniek van fotografie het ging, was ik meteen aan boord. De technologie van de camera was erg indrukwekkend. Ik ben blij deel uit te maken van deze unieke campagne.

 

LEVEN IN ZIJN MOOISTE VORM

Sophie Bryskère, Marketing Manager Belux, is erg onder de indruk van het eindresultaat: “Het zuivere water van Spa is erg gekend om zijn kwaliteit en puurheid. Deze karakteristieken waren dan ook van uiterst belang tijdens het unieke fotografie experiment met een druppel Spa mineraalwater als lens. De shooting leverde prachtige beelden op die mooi aansluiten bij de waarden die Spa vooropstelt.

 

OVER SPA WATER

Regen en sneeuw maken in het natuurgebied van Spa een ondergrondse reis van twee tot wel 50 jaar. De neerslag sijpelt door verschillende grondlagen die als een natuurlijk filter fungeren en ervoor zorgen dat de natuur het water zuivert. Dit proces gaat erg langzaam; het water sijpelt druppel voor druppel door lagen van veenmos, turf, zand, vuursteenklei en kwartsiet & fylliet. Na 2 jaar (Spa Reine) tot 50 jaar (Spa Finesse) wordt het water als natuurzuiver Spa mineraalwater verpakt. Spa gaat heel ver in haar zorg voor en bescherming van het natuurgebied in de Venen. Het beschermde gebied begon met een aantal hectares en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste beschermde natuurgebieden in Europa met maar liefst 13.177 hectare

Over Spadel

De Groep Spadel

Spadel is een Europese onafhankelijke familiale groep die merken natuurlijk mineraalwater, bronwater en natuurlijke verfrissende dranken produceert en commercialiseert. Haar visie bestaat erin regionale leider te zijn in de markt van natuurlijke dranken. De kracht van haar merken berust, enerzijds, op hun regionale verankering en, anderzijds, op hun natuurlijkheid vermits ze samengesteld zijn uit natuurlijk water die ontspringen in bronnen die strikt worden beschermd.

Haar missie bestaat erin om altijd weer en op de meest natuurlijke wijze te voldoen aan de behoeften aan hydratering en het verlangen naar verfrissing van de consumenten, hun hele leven lang. De groep produceert:

  • Natuurlijk mineraalwater en bronwater
  • Natuurlijk gearomatiseerd water
  • Limonades met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

De merken: SPA, BRU, DEVIN, WATTWILLER, CAROLA en BRECON CARREG

Spadel stelt 1287 personen te werk en beschikt over 6 productiesites in Europa :

  • Spa Monopole (Spa, België)
  • Bru-Chevron (Lorcé, België)
  • Les Grandes Sources de Wattwiller (Wattwiller, Frankrijk)
  • Les Eaux Minérales de Ribeauvillé (Ribeauvillé, Frankrijk)
  • Brecon (Trap, Wales)
  • Devin (Rhodope Mountains, Bulgarije)